Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naspram lemkenovog i ostalih daleko najbolji.jedino mozda vadrstadovNiste jedini kojima je Horsh Terano pucao. Po meni jedan od najnekvalitetnijih na trzistu grubera. Pucaju na karakteristicnim mestima, gotovo indenticnim. Moze biti da je do serije, al od dva u nasem selu ova su pucala na istim mestima, jedan sa orugama, drugi bez.
i s razlgoom.drugar je taj apolo nakon dve sezone mislim otkinuo onu ramu sto se drzi na 3 redu i losa kvaliteta oprugaU majku mu a trenutno košta kao 2.5 Apolla.![]()
3mKoliko ks ga vuce? I koja sirina grubera?
A koja je radana brzina na tim nekim dubinama rada?naspram lemkenovog i ostalih daleko najbolji.jedino mozda vadrstadov
i s razlgoom.drugar je taj apolo nakon dve sezone mislim otkinuo onu ramu sto se drzi na 3 redu i losa kvaliteta opruga
3m
ovisi.leti po strnjacima plitko 5-6cm 7530 vecinom posto je u njemu onaj apv za pokrove pa odmah i sejemo porkove s gruberom
dugo vreme za jesensku setvu i 'zimsku brazdu' ga je vukla puma 200ks al sad vecinom 6175m u jesen za setvu psenice 12-15cm a za zimsku brazdu isto 6175m na nekih 18cm u proseku mada to je jako nejednako s gruberom i oprugama posebno ako je suho i tvrdo.ove godine smo s gruberom jako malo radili dve trecine smo odlucili orat za psenicu a za zimsku je sve orano jer smo izbacili ovaj moderni quivognov podrivac odnosno razrivac iz upotrebe
I kod mene u selu pukla ta osovina na Karatu od 5m. Gruber stajao na njivi vise od mesec dana jer nigde nije bilo te osovine.A lemken karat-u hoće da pukne osovina gde se kače poluge.
Strugar neki, ili npr Baculov???nije ta osovina od supersonicnog aviona.a kada ga vec spomenu-Baculov sada ima jako ozbiljne masine i moze bukvalno sve da napravi...u raznim kvalitetima.I kod mene u selu pukla ta osovina na Karatu od 5m. Gruber stajao na njivi vise od mesec dana jer nigde nije bilo te osovine.
Ovo nisu uslovi za rad ali vlasnik bar vozi polako dok je drugima to sporo i iritirajuće pa vatra i onda može da se zove nakovanj, ima da pukne ko čaša ali no.Kod mene Horsch odradio 13 sezona i imam samo reci hvale. Nigde nije pukao a ni radni organi.
Bilo je situacija da smo radili i u ovakvim uslovima gledajte sa ukljucenim zvukom:
I mom paši stajala sigma dve nedelje na njivi,pa je našao samo sanduk od nje.I kod mene u selu pukla ta osovina na Karatu od 5m. Gruber stajao na njivi vise od mesec dana jer nigde nije bilo te osovine.