Razrivač (Gruber)

Kod nas u selu nisu uspeli da polome horša ali jedan iz susednog sela je uspeo. Kako, nzm jer nam zemljište nije teško. A lemken karat-u hoće da pukne osovina gde se kače poluge. Ali i to treba uzeti sa rezervom jer ova dvojica kojima su pukle osovine nisu merodavni. Teraju traktore kao da nisu njihovi. Što se tiče rada, dobar i jedan i drugi. Ne bih se ljutio da posedujem jednog.

Mogao je na milion nacina da donese gruber kuci,plus kao sto covek kaze,mogao je da bira hiljadu osovina iz hiljadu tipova celika da mu naprave,od losijeg kvaliteta do bar 2 puta bolje od fabrickog ,pazi mora original jbt ....neki ljudi stvarno nemaju 2 cuke oko masina.

I mi smo pravili drugu sovinu ali zbog kategorije kačenja. Dosadilo više ubacivati čaure....
Uzeli smo naj laf materijal koji smo našli, ali ne pitajte za oznake. Znam samo da je strugar rekao da je žestok.

Kod mene Horsch odradio 13 sezona i imam samo reci hvale. Nigde nije pukao a ni radni organi.

Bilo je situacija da smo radili i u ovakvim uslovima gledajte sa ukljucenim zvukom:

Ovo nisu uslovi za rad ali vlasnik bar vozi polako dok je drugima to sporo i iritirajuće pa vatra i onda može da se zove nakovanj, ima da pukne ko čaša ali no.

Nazad
Vrh