Ravnanje puteva

Da Miloše...
Verovatno, samo velika tanjirača u jednom prohodu...
Bitno da su naftu sipali....
Prođoh pored lokalne kafane, išao na fudbalsku utakmicu, učesnici "ravnanja" zalivaju pivom urađeno, a gomila kanti raznih vrsta i fela uredno poređane stoje pored jednog traktora sa tanjiračom....
Bruka i sramota, da ne kažem nešto gore !!!!

Ali gde ima vagasa,rupa,uradio je nesto,tj bolje je ostavio nego sto je bilo.Samo treba znati negde podici tanjiracu,nema potrebe tanjirati vec ravne puteve.

Da Miloše...
Verovatno, samo velika tanjirača u jednom prohodu...
Bitno da su naftu sipali....
Prođoh pored lokalne kafane, išao na fudbalsku utakmicu, učesnici "ravnanja" zalivaju pivom urađeno, a gomila kanti raznih vrsta i fela uredno poređane stoje pored jednog traktora sa tanjiračom....
Bruka i sramota, da ne kažem nešto gore !!!!
Sta je sa ostalim paorima?
Oni nisu zainteresovani za ravnanje?

Odabrano društvo... 😀
Misliš li da je tek tako moguće da izraziš želju i volju da učestvuješ i "organizatori" te prihvate u društvo ? 😂
Možeš da pretpostaviš što je tako stanje stvari...🤔
Evo ti primera dokle smo dogurali, da Lovačko Društvo većinski je sastavljeno od ljudi koji ni ne žive u selu, a domaći su se učlanili u Lovačka Društva susednih sela...😝
Grabi se i šakom i kapom, a čim nema ništa za čerupanje, takve stvari nisu nikom interesantne...😬

Kad spremam njive pustim spremač i na leniju ako je sa kolotrazima. Imam jednog komšiju koji stalno obilazi salaš, i po blatu, al' leniju nikad da uredi. Zbog kiše sam morao ponovo da spremam za soju, i prolazeći tom lenijom vidim grbava a meni na nju izlaze kukuruzi, pa reko da je poravnam opet da se ne treskam u prskanju. Juče bio da oprskam te kukuruze i opet kolotrazi nakon one đurđevske kiše. Kad izlazim na leniju iz redova oće rakovica da se rasklopi na fabričke komponente...

Nazad
Vrh