Rasturač otkosa

Meni su ti iz Bečeja balansirali sečku i promenili češalj sečka je u jednoj godini sečkala 40 KJ bez ikakve greške od mene imaju 5 za sečku i 3 za tarup

Vukao sam isto ovakvu secku ranijih godina,od jednog poznanika, taj svake godine uradi preko 100 kj,nije se jos kvario.
Planiram kupit za njega nozeve i za kukuruzovinu.

Pozdrav ljudi, da neznate možda koliko litara ulja ide u kućište rasturača FELLA TH 360 i koje se ulje sipa. Raspituje se drugar jer ga je sređivao. Prosuo mu se zbog nedostatka istog, to jest ulja. Unapred hvala.

Poslednja izmena:
imag1880.jpg

Ovi Sip rasturaci od 6 elemenata nsu se nesto pokazali. Mnogo su nezni i brzo se lome.

Nisam gledao , ali sam kupio jedan polomljini i preprodao ga. Pa zato znam da su ti od 6elemenata slabi. Ali to ne vazi za ove od 4 elemenata.

Koliko si ga platio ako nije tajna??? Koliko se krecu cene tih rasturivaca nesto nemogu da ih nadjem po oglasima a kupio bi jedan sad na leto... DO sad sam radio tako bez rasturivaca ali vise nevredi,mnogo se brze osusi kad se otkos rasturi...

Platio sam 370e,ali bez kardana,sreca imam od djubretarke jedan viska.Cene se krecu od 300 do 500e.Ima u selima oko Krusevca da se nadje,trenutno nema nesto mnogo,ali uvek ima da se nadje par komada,ja sam ovaj uzeo u Trsteniku.Imam neko sunce pa sam sa njim nesto prevrto,ali nije to to.

Ma prevrcem i ja sa suncem ali sto ti kazes nije to to... Sledeci put kad nesto pokosim probacu onim lancima da razbacam otkos??? Neznam dal je neko probao da razbaca lucerku tako???

Moja masina, slikana u rano prolece, ovih dana bice i slika iz rada!!! Claas zahvat 5m, razbacuje i sakuplja, koristim je iskljucivo za rasturanje!!!
2valbio.jpg

Kombajner- Ima takav rasturivac u rasancu na prodaju mozda si video ako si isao za Po...

Neznam koliko ga ceni ali verujem da nije ispod 1000e... Bas mi se svidja ali nisam pitao za cenu jer mislim da ipak trazi previse...

@MONTOYA, skuplja odlicno, ali pravi dva manja otkosa...

@Cira92 ako je pored one prese, nize od tvoje kuce video sam sigurno, ma sta ima da vredi tu 1000+evra?? Za gume znam samo da su paprene. 40e sam platio komad prosle godine.

Nije pored te prese nego pored strugare na izlazu iz rasanca.. Ja mislim da ga toliko ceni videcu mozda ovih dana pitam koliko ga ceni...

Nazad
Vrh