Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
koristim dvoredni tarup sa krivim nozevima,samo sto je jos nesto dodato na njega.Odlicno funkcionise.Mnogo je jednostavno napravit i ne moras kupiti ravne nozeve,i uvek sve menjati .ako nekoga interesuje postavicu sliku
Lemes to što si ti slikao je sečka za slamu.Sa takvom sam par godina radio u firmi.Samo što su ti mali flahovi bili duži.Noževi su bili isti kao tvoji.Super je radila mada nikad nije sastavila jedan ceo dan rada.Ili ode kaiš ili ležaj ili osovina točka.To se verovatno privatno ne dešava jer smo je mi vukli ko ludi sa rusom.
Slavonac šta je bre ovo.Bakina kuhinja...
Pa znaš kako je kad radiš na normu po hektaru ,a nije tvoj ni traktor ni mašina sa kojom radiš.
Kad dođu novi traktoristi prvo su radili na valjanju i na sečki.Možeš onda da zamisliš taj
Od svih fabričkih/improvizovanih rasturivača slame najviše mi se sviđa ovaj Didijev. Kad bih znao gde ima da se nađe takva mašina, uzeo bih je sigurno.Kapa dole
pa isto takva je moja samo veca (sira ) i nema cetri grane po glavi vec 6 grana!! @kiki to ti je oko 15 kmh udarim kardan preko menjaca da vidis sta radi!!