Rasturač otkosa

kombajner je napisao(la):
pa isto takva je moja samo veca (sira ) i nema cetri grane po glavi vec 6 grana!! @kiki to ti je oko 15 kmh udarim kardan preko menjaca da vidis sta radi!!
Dobro, dobro, ti i Didi delite prvo mesto :ppozdrav: Nego deder, kazuj gde si ga nabavio :ppozdrav:

To ima da se nađe kod svih ljudi koji prodaju mehanizaciju iz uvoza.Barem sam ja video te rasturače otkosa kod njih nekoliko

Al moze to da se rastura sa sunce kad se okrene, :ppozdrav: kao kad se rastura otkos detaline

Nisam probao sa suncem, nemam sunce, a i u mojoj okolini ljudi koji ga imaju ne razbacuju sa njim slamu. Ako ne nađem ovakav rasturivač iz zadnjih par postova, probaću da odradim onako sa gumenim lopaticama koje se montiraju na rep kombajna.

Na sajmu u Rumi sam video jedan razbacivač isti kao moj.Marka nije bila Potinger ali to nije toliko ni bitno.Stojao je u jednom kamionu i mislim da mu je cena bila oko 400eura.Ustvari toliko je taj tražio.Falilo je par prstiju,a ostalo je kao sve bilo ispravno.
Što se zadnjeg stakla na traktoru tiče to je razbio moj ćale i on ga je napravio.U to ni ne smem da se mešam jer je traktor njegov,a ja ga "samo" koristim.

@didi
Imam čoveka koji ima zadnje staklo original za tu kabinu prodaje za oko 1500din
Ako si zainteresovan daću ti tel. :ppozdrav:

Evo i mog rasturaca otkosa...
905yro.jpg
28r2z3s.jpg
,malena sprava ali mnogo koristi.

I meni se čini bolje rešenje od onog sa lancima , ako ništa drugo malo bezbednije .

Nazad
Vrh