Rasturač otkosa

Ovo je moje (ustvari dedino) remek delo... :D. Fale mi jos gumene trake imam od Zmaja 142 ali su dosta savitlivi...
ouz986.jpg

2w3t8ib.jpg

2psj8df.jpg

Kakve trake misliš da staviš? Ja sam kod mene stavio od varijatorskog kajša i nije izgurao ni celu sezonu, popucao kajš.

Farmer II je napisao(la):
Kakve trake misliš da staviš? Ja sam kod mene stavio od varijatorskog kajša i nije izgurao ni celu sezonu, popucao kajš.
Te sam i mislio da stavim :haha:. Znaci da trazim deblje i kruce...

:bravo: stavi neko lanac sto si komkanja il beraca , obicna lanac ce par jura leti(meni letio)posle sam stvio od elevatora sto tamo nije vajalo i10 ikosur bez problema

Ja sam imao prvo postavljene galove lance, pa prošle godine to skinemo i stavimo kajš i to u dve struke (koji je eto trajao od petka do subote :udri:), i sad ću opet da vratim lance. ::namigivanje::

Odete do sljunkare i tamo imaju trake sto su sekli parcade od trake sto presipa sljunak to kad namestite nema brige da ce neko nastradati kao sa lancem samo treba doci do nje da stavite obicnu gumu to puca nije vazna dal je tanje ili deblje ova ima platna i pici provereno :cao:

Ih, ne samo platna, ima ih i armiranih s sajlom, jedini problem ju je isjeć ::lose::, al kad ona u radu s kamenom izdrži par godina u slami nepoderiva..

tako smo ove godine radili
Post je spojen: [time]1279989340[/time]

Post je spojen: [time]1280021910[/time]

Post je spojen: [time]1280054402[/time]

Interesantna stvar ovaj rasturac rucne izrade. Rad snjim je pravo gubljenje vremena. Prvo se izgubi dosta vremena dok se on napravi ,a i materijal kosta kao i struja dok se svajsuje, vreme ovog puta necu da racunam. A posle tera samo 1 red. koga zanima pravi rasturac neka mi se javi imam ih razne, cena im pocinje od 400e. :ppozdrav:
Najjeftinija varijanta je tarup da se ugradi na kombaj. :ppozdrav:

Drugar...najjeftinija varijanta je kada ga napravis od materijala koji ti je pri ruci t.j. od odpadnog materijala...gde nadje struju da racunas?lepo ti razmisljas..kao pravi trgovac...

Nazad
Vrh