Rasipači mineralnog đubriva

Ем би добио циклон за широке њиве,а дао би му и апаратуру за утовар из џамбо вреће.😉

Ja sam tako probao na sulky, bacio sam tačno polovinu željene količine, nešto sam žestoko promašio..
Pored gramaže gleda se i granulacija. Moraš odabrati i granulaciju. Ja kad bacam djubre kojeg nema u ponudi u listi onda iznerim gramažu i odokativno unesem prečnik kuglica (vidi se to). I onda nešto najpribližnije odaberem i uvek bude dobro. To na primer za amosulfan, njega nema nigde u listi pa onda tražim najpribližnije...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pored gramaže gleda se i granulacija. Moraš odabrati i granulaciju. Ja kad bacam djubre kojeg nema u ponudi u listi onda iznerim gramažu i odokativno unesem prečnik kuglica (vidi se to). I onda nešto najpribližnije odaberem i uvek bude dobro. To na primer za amosulfan, njega nema nigde u listi pa onda tražim najpribližnije...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Lista mi je u traktoru ostala, pa ću ujutru da je uzmem, da napišem sve parametre, pa da neko uporedi sa svojim štelovanjem, jedino tako, da isključim moju listu kao netačnu...

Koja je neka najmanja širina na koju se mogu namestiti da bacaju ovi turski cikloni Bodrum/Careta i takvi od 1000-1200l sa dva diska? Konkretno imam par njiva koje su oko 10m širine, da li postoji opcija bacanja samo sa jednom polovinom?

Nazad
Vrh