Paracinac88
Član
Moj HMS je 1200l i dve dzambovke stanu
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cela 4€Registrovao se upravo. Još ako znaš cenu rama pa da sutra odma zapucam i uzmem...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Da sam znao da ideš da mi doneseš jedan u PA.
E do mojega. Ni na kraj pameti mi nije bilo...Da sam znao da ideš da mi doneseš jedan u PA.
Pa ponesi mu tvoj a tebi je lako skočiti do Čeneja.E do mojega. Ni na kraj pameti mi nije bilo...
Da ali mi daje samo za Amazone jer je njihova aplikacija, a ja je koristim za DonderaU aplikaciji odaberi rasipač
Bilo je 4 komada. Ja sam uzeo 1. Ćalić iz Sasa je zvao za 2 komada. I bio mi Mašić iz basf, kad je čuo otišao i on da uzme. Treba prvo nazvati jel imaju pa onda zapucati tamo...Pa ponesi mu tvoj a tebi je lako skočiti do Čeneja.
Izvini, nisam znao da je takva jagma. Da naručimo i mi nezainteresovani grupno, pa kad dodje dobrodošlo.Bilo je 4 komada. Ja sam uzeo 1. Ćalić iz Sasa je zvao za 2 komada. I bio mi Mašić iz basf, kad je čuo otišao i on da uzme. Treba prvo nazvati jel imaju pa onda zapucati tamo...