Koja je potreba sad bilo sta forsirati, ako dobro znamo finansijsku situaciju prosecnog poljoprivrednika.
Polovni zapadni rasipaci koji bi se mogli kupiti preko su jos uvek preskupi spram novog Dondera uz povracaj. Onaj ko ima para o Donderu ni ne razmislja, ali je realno reci da su i ti takvi, jaki, poljoprivrednici, pre tog skupog rasipaca koristili neki "Donder"

Mene je donder uz povracaj kostao oko 900 evra. Ovo mu je sedma sezona i mogao je sigurno jos 7 sezona pre nego bi se po prilicno raspao. Dakle mene bi on godisnje kostao oko 70ak evra sto je, priznacete, smesan novac.
Donder nema vrhunski kvaliteta i nije predvidjen da traje 20 godina, ali da li su i ostali predvidjeni

Prijatelj ima Amazone (za-m) kupljen nov 2008. i uopste nije u zavidnom stanju. Vec je po prilicno izrdjao i par puta je zafarban.
Apsurdno je bilo sta meriti, ali se mora realno reci da se Donder nije pojavio jos bi se mucili sa TG i slicnim rasipacima jer naprosto ne bi imali para za novo zapadno.
Ja na Dondera gledam kao neko prelazno resenje, ili ti popularno nazvano "privremeno-trajno resenje"