Rasipači mineralnog đubriva

Skuplja je, ali je sigurno mogla biti znacajno povoljnija od originala uz dobar kvalitet. Meni je fabrika Majevica u komsiluku i nekoliko puta sam bio u toj fabrici, cak su mi oni i sekli limove za nadogradju, pa zato znam koje su im mogucnosti.
Ja im kazem sto ste se uhvatili tratora kad tu nema sanse da budete konkuremtni sa kinezima. Zasto se nepreorijentisete na prikolice, rasipace...., a oni zapeli za traktore.
Donder je na ivici isplativosti jer je sad 2,5 jeftiniji od originala. To je jos uvek dovoljno da bi se vecina ljudi opredelilo za njega, ili slicne.

Video sam ga uzivo u Vrbasu. Deluje sasvim OK. Jedino bi se tesko mogla uradi nadogradnja. Ostalo je sve vrlo dobro. Za cenu nisam pitao.

Eno moj procureo na semeringu. Nije za sada nigde probila rdja, malo samo oko srafova koji nose kos. Sve sam vise misljenje da je bolje polovna zapadna masina, nego nova turska.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Što je bolja operma razlika se uvećava i do 5-6 puta... Stim da dodnder nemože da ima opremu kao neki amazone...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Kacio sam slike Amazone ZA-M star 3god maksimalno ali bas maksimalno 5 godina i rdja je probila na sastavu koseva sa spoljnje strane i to bas ozbiljna rdja za firmu koja pere sa svih strana posle svake upotrebe.

Sad čeprkam po netu. I piše za donder da je firma trajno zatvorena....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Razmisljam da li je uopste “isplativo” farbati i popravljati ga. Kontam da je bolja prica na svakih 5-7 godina prodati stari i kupiti novi uz naravno neki povracaj i miran

Sent from my iPhone using Tapatalk

А може ли на пример тај Дондер одма док је нов да се заштити на та критична места где прво пробије рђа? Или је то немогућа мисија?

I kad misliš da si dobro oprao, proveri ga opet jer se desi da ostane u mehanizmu, u plastičnoj čauri mešača, u kederima špijunki, mreži, u bužirima creva, ispod cilindara.....
Nzm da li bi pomogla ona tečnost za beskontaktno pranje što koriste auto praonice. Jel koristi to neko za rasipač?

А може ли на пример тај Дондер одма док је нов да се заштити на та критична места где прво пробије рђа? Или је то немогућа мисија?
Nije moguce zato sto je problem u pripremi. Ofarban je bez odmascivanja, peskarenja i prajmera, a to ne mere 🙃

Nazad
Vrh