Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
I ovoga ima na terenu:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je ovo tvoj rasturivač ako jeste da li bi mogao da slikaš samo ovaj nastavak što ide umesto diska sa lopaticama da se vidi kako su odradili sistem rupaDa li postoji ovakav nastavak za prihranu kukuruza ali za Vicon??
Imam u planu zameniti moj stari rasturivac sa nekim novim pa bih spojio i da mogu raditi i prihranu u kukuruzu.Vidim da ima sad i plasticni cikloni i nasa proizvodnja vicona pa neznam sta bih uzeo.a,video sam ovu veoma korisnu stvar za prihranu pa se pitam da li postoji tako nesto samo za vicon?
Podešavašisto i kao kad radiš rasipanje sa klasičnim tanjirom.Jer kad ti otvoriš na ručici ova pregrada na ploči deli đubrivo u dve cevi.Samo gledaj da je đubre lepo ili si najebao.Ja sam radio uvek bez upotrebe kardana jer kad on radi zog malog protoka jako izmrvi đubrivo u prašak pa neće da curi.Znači na jednu rupu idu dva creva a kako podešavaš potrošnju veštaka na ručicama kao i kad razbacuješ