borko.nikolin
Član
evo i vucnog dondera
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta rupa tu nebi stojala da nefali deo, kočnica, tako da pretpostavljam da se očituje na početku. Recimo sad je na 36 ako se nevaram.
Za ureu mislim da ide na 24, možda čak 20 ta količina/kj.
Za 15-ticu se neseca, mislim 36-38, pogledaću u pametnu knjigu pa ti javljam. Ako dotle ne dobiješ odgovor.
koja je cena i kako ste zadovoljni?pozdrav forumasi evo par slika o jednom rasturivacu[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
Ne razumem naj bolje, koliko ti baca metara sa malim a koliko sa vecim lopaticama?600 eura prezadovoljan sam sa njim .donela ga brza posta. jako lak za odrzavanje cak i šarafi su nerdjajuci prohronske lopatice ,diskove i mehanizam za regulaciju kolicine djubriva sve prohron.. evo da kazem jos nesto kad sam postavio slike na forum skrenuli su paznju da ne stoje lopatice kako treba hvala clanu koji je to odmah zapazio. naravno desila se greska zamenjeni su bili diskovi levi i desni pa i samim tim lopatice su stojale nepravilno mada sam ja probao razbacivati djubrivo i bilo je dobro ravnomernost dobra.. nisam ih hteo muciti za reklamaciju pa sam sam zarotirao diskove i namesto lopatice naravno uz njihovu saglasnost zbog garancije. s tim da sam trazio od gazde da mi napravi jednu garnituri duzih lopatica za jos šire razbacivanje koje koristim u psenici( sto manje prohoda) sa sanom je sirina bila oko 33 reda sirokoredne kulture tj preko 20 metara. sve u svemu dobar stroj
zvao sam marica,nemaju vise u ponudi ovaj sa dva diska,sada je u ponudi samo sa jednim razlicitih kapaciteta,cena najveceg oko650l je 800e600 eura prezadovoljan sam sa njim .donela ga brza posta. jako lak za odrzavanje cak i šarafi su nerdjajuci prohronske lopatice ,diskove i mehanizam za regulaciju kolicine djubriva sve prohron.. evo da kazem jos nesto kad sam postavio slike na forum skrenuli su paznju da ne stoje lopatice kako treba hvala clanu koji je to odmah zapazio. naravno desila se greska zamenjeni su bili diskovi levi i desni pa i samim tim lopatice su stojale nepravilno mada sam ja probao razbacivati djubrivo i bilo je dobro ravnomernost dobra.. nisam ih hteo muciti za reklamaciju pa sam sam zarotirao diskove i namesto lopatice naravno uz njihovu saglasnost zbog garancije. s tim da sam trazio od gazde da mi napravi jednu garnituri duzih lopatica za jos šire razbacivanje koje koristim u psenici( sto manje prohoda) sa sanom je sirina bila oko 33 reda sirokoredne kulture tj preko 20 metara. sve u svemu dobar stroj