Rasipači mineralnog đubriva

Koliki je zahvat rasipanja ovih diskova i lopatica?
I gde se moze naci za podesavanje kilaze?
Uf druze, do pre dve godine bilo je na amozone calibratuion i zau model, sad samo stare tabele. Imam nesto sto sam koristio pa ako ti zatreba javi se na viber o63 448174
Zahvat sa ovim diskovima: N rot (200-240) je 12-18m
s tim sto amazone preklapa svaki prolaz, recimo kad bacas u zitu od traga do traga baca, pozz
Inace odlicno radi.

Posle 25 g. došlo vreme za ponovni remont.

f8a965a373a06a583cd8e2341121cb51.jpg
c4254134b49190ea6dd63d56f9bb1bdb.jpg
bc0753d35beb106ec46ffcc2a721ce61.jpg
a72ae5454de3e99ac25158128a9a096b.jpg
ff757932196cb336078ac9a0ac0e396c.jpg
863527fa05ec4777f5819148343d3e4c.jpg

Poslednja izmena:
I ja ga obično operem ali sam dao burazeru da se posluži.Raspao mu se ležaj i on naravno terao tako.Izgubio onaj plastični čep,šaraf,ležaj se raspao skroz.
Sada su izmenjani ležajevi i stavljam sve inox šarafe.Tako da se nadam da ga neću skoro dirati.Mada će on verovatno ići na prodaju i planiram da ga zamenim nekim većim.

Nemamo bas temu za ovo.Pitacu ovde,neka misljena izmedju depozitora za djubrivo imt ,sa spartaca npr,ili depozitora za djubrivo sa nodet sejalica,koji su bolji,ili mozda neka treca opcija za depozitore ?.
Jel moze kroz te depozitore i nesto malo krupnije da prolazi od djubriva ?.

Za šta ti konkretno treba?
Za špartač ili sejačicu?
Ove turske imaju dobar sistem doziranja,plastični možda možeš samo te plastike montirati na kutije.
Kutije hoćeš male za mikro ili velike.
Kutije imaš od super start đubriva po oglasima,imam i ja jedne viška bile na nodetki.

@talianu Gde ima da se kupe ti turski depozitori ?,gledam nesto jeftinije,ovi polovni depozitori su maltene dzabe po oglasima od imt,nodet ...
Kutije me ne zanimaju,moram ionako ja praviti jer mi ne odgovara ni oblik ni zapremina istih sto su po oglasima.Zanima me samo taj uredjaj sto dozira,ili kako se vec zove,to sa valjkom,zupcanicima,lancanicima,osovinama,sta god da ima,kutije ne.
Treba mi za razrivac,imam nesto u planu mozda da ubudzim na njega nekako....posao za preko zime da ne bude dosadno xd.

Zvao bi ih ja,ali nzm za sta tacno da ih pitam.Jel imas neki link da vidim na netu kako to izgleda ?.
Znam da su imali one masine kao depozitore za djubrivo,ali to mi ne treba naravno.

Ovo ti je dozator samo treba nešto da vrti osovinu.Na superstartu ima jedan točak koji ide i pogoni osovinu.
Na sakalaku je povezana pogonska osovina osovina od točka sa osovinom od depozitora.

Od Imt ima po oglasima od spartaca i od sejalice i koliko sam gledao ne deluju da su isti.Ima jos i od nodet sejalice i olt.

Nazad
Vrh