Kiss: Nije, kaze 850€ da je cjena... Imo je jedan prosle godine kao ovaj sa slike i njega je dao za 400€ i znam i kod koga je otisao i covjek je super zadovoljan. I ne, ne pricam o rasipacu s oglasa. Ovaj je u mom kraju usput mi je do sela i iz auta sam vidio rasipac, pa reko ajd da se skrenem, kad ono ogromno cudo i mislim da ga po mojim brdima ne moze nositi ni jedan moj traktor, a pogotovo sto je cjena "dobra". Do ovog u Strizivojni (rasipac s oglasa) se imam voziti sat vremana a covjek ima jako malo dobrih strojeva. Vecina prijatelja i poznanika koji su tamo bili su rekli jednom rjecju OTPAD. ja nisam nikad bio, pa ne znam iz prve ruke nista, tako da sumnjem i u ispravnost ovog rasipaca s oglasa. Svidja mi se i rasipac i cjena i mogucnost kompenzacije. mozda se i tamo zaletim.
Miroslav: Gledam rasipac koji treba nositi iskljucivo 539, posto on nosi i prskalicu a 549 je rasiren, pa da ne pravim tragove kroz zito kao da je tenk prosao. 549 je nezgodan za te poslove, posto su mu podizne poluge dulje nego na 539, pa se treba dosta iza nagnuti da otvoris prskalicu ili rasipac, a druga stvar je njegova nizina radi prednjeg pogona, pa bi valjao dosta pred sobom...
Prnjavor: jaooo, totalno sam na to zaboravio. dva dana sam bio sad za redom na selu i orao i nikako da se sjetim te lopatice pogledati... Izvini, bit ce prvom prilikom.