Rasipači mineralnog đubriva

Koliko su ti kvalitetni točkovi navodno skupi? Cigare od 300-500dinara nikome nisu skupe... A točak koji je 10e na Najlonu je skup a može da nosi 200-300kg svaki, provereno.

Ništa nije skupo ako spase kičmu, zdravlje nema cenu.Pretpostavljam da ih skidaš tokom samog rada a montiraš samo kod garažiranja jer teško da mogu izdržati teret punog rasipača?!

@SaleCar, neka je 10 e točak, treba ti 4 komada po paleti puta 4 do 5 ili x paleta, dodjes do najmanje 200 e, a toliko sam platio nov viljuskar paletar. Ne kazem da sam ispao najpametniji, neka pravi svako sebi računicu. I sam sam dao 50e za malo kvalitetnije točkove jer sam hteo da pravim veliku paletu na koju bih stavio špartač na sklapanje gde paletar nema sta da trazi.

Konzerviran pa u garazu
344dc97021a2fc2f0df6eaa5af6b25e8.jpg
bb4e126909bb4cbc95033d63b1950ada.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Naravno,prekljuce je radio i uhvatio me mrak...mozda sam obradovao komsije..
Cim sam dosao kuci opran je i ujutru opet bacao i po povratku odmah pranje..

Pistolj za farbanje sto ide na kompreasoru napunio naftom i malo ulje sa njim sam prespricao ceo rasipac naravno prvo sam ga dobro oprao i nema gresle..tako sam i stari rasipac mali odrzavao,sto kazu konzerviran je

Bitno je dobro isprati, ako je ikako moguce toplom vodom i nekim deterdzentom. Urea je najveci problem kod rasipaca, ona je ubedljivo najagresivnija.

Posle takve konzervacije rasipaca,tu naftu operete ponovo masinom za pranje ?.Pretpostavljam koristite neko sredstvo za odmascivanje takodje ?.

Nazad
Vrh