prnjavor3
Član
Ma lako ja njih prebacim nije mi to problem nego ne uklapam se u tragove špricanja.Kod mene diskovi nisu razdvojeni nego su jedan uz drugi i nema šanse lopatice produžiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Produzio svaku lopaticu za 3cm.Dobio sirinu bacanja od nekih 13m sa urejom i normalnim obrtajima kardana.Na 12m lepo preklopi djubrivo.Eto ako je nekom usko 10m neka to odradi.
Ja sam zadovoljan kako radi.Da nije bilo vetra skoro se ne bi videla razlika između bacanja sa leve i desne strane.U njivi gde je zavetrina zbog žbunja se tek videlo kako sa ovim rasporedom lopatica lepše radi.
Ne valja od jednom jer sam produzio lopatice za 3cm.Kad su duze odmah duze i nose djubrivo u krugu obrtaja.Cim ga nose duze izbacuju ga kasnije tj. vise u levu stranu u pravcu voznje.Znaci ja sam svih sest lopatica vratio skroz unazad tj. maksimalno ih otvorio i sada radi super.Na njivi sam probao vise kombinacija ali je ova ispala idealna .Baca 13metara.Tragove radim na 12metara i tih 0,5 metra ima preklopa sa obe strane.Rucice drzim isto otvorene.Citat od 05.03.2012.g. nakon sto sam postavio shemu sa zakretanjem lopatica na megametal rasipacu. Strana 28 ove teme
Sad od jednom ne valja, ne baca jednako... Evo, koristim megametal vec godinama i lopatice su namjestene po mojoj shemi od onda i nista dirano nije... Dan danas baca podjednako u obje strane na sirinu od 10m. Za moje potrebe je za sad sasvim dovoljan rasipac, je da hrdja kao lud al koliko novaca, toliko i muzike.
Pa nisam merio ali jedva da su virile van tanjira.Ja se teško uklapam u 10m tragove jer rasipač(agrex sa 4 lopatice) baca dosta više, moram na malom gasu da vozim,
samim tim i manje otvoren rasipač a tada ne jednako baca
Diklofen, koliko su bile tvoje lopatice dugačke pre produživanja