prnjavor3
Član
Va lja li šta ovo ćeresto.Treba mi jedan manji za fergu i brdo.I ,ože li ko odokativno da kaže koliko baca u širinu.Cijena je bagatela 175e se cijeni a može vjerovatno i manje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.pik.ba/artikal/15500367/rasipac-umjetnog-gnojiva/Va lja li šta ovo ćeresto.Treba mi jedan manji za fergu i brdo.I ,ože li ko odokativno da kaže koliko baca u širinu.Cijena je bagatela 175e se cijeni a može vjerovatno i manje
, a ni radni zahvat mu nije po prospektu, takođe je veći, sa NPK skoro duplo veći.
Rasipac Akpil 1200l. Natovareno u njega 2 vrece od po 600kg i jos preko pola vrece moze da stane u njega ali nismo imali potrebu da tovarimo toliko:
Garantovano manje neg mi sa vučenimKoliko psenice prehranite za jedan dan sa djubrivom tipa an ili san vi koji imate nosene rasipace od 1000-1500 lit zapremine?
Kako ocenite razmak gde da terate sa rasipacima zahvata 20-30m ukoliko nemate neku traktorsku navigaciju pa po njoj ida idete?Imate jos jednog coveka koji vam meri,razmerite i obelezite pre razbacivanja, sami izlazite iz traktora na svakom kraju da razmerite ili terate odprilike?
Nemojte misliti da vas zezam,hocu sve da saberem i oduzmem i stavim na papir da li mi se isplati kupovati novi rasipac sa tolikim zahvatom ili ne.