Pera NS 91
Član
Pa zato smo mi svi na ovom forumu,da lepo razmenjujemo iskustva jedni sa drugima,i naravno da uvek da pomognemo!Jer nemozemo sam sve znati!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako jeAko sam Peru NS dobro razumeo,posle dva meseca bi trebalo odvojiti muzjake od zenki? Znaci za sada sa 5 nedelja starosti,odvajanje samo od majke a kad napune 2 meseca onda podelana M/Z.
Ko od vas odgaivaca ima ciste kalifornijske neka mi se javi
Vidio si ti njega Pero,ali u loncuAla ja lepseg ovnolikog kunica(ili koja je vec to rasa)nisam video,,stvarno prelepo!!!
Nemojte biti "na kraj srca"....pa mnogo je sicusan i sladak za lonacVidio si ti njega Pero,ali u loncuza uzinu.
Haha pa u pravu si kolegaVidio si ti njega Pero,ali u loncuza uzinu.
Pozdrav svima! Ja sam nova ovde... Mene zanima rasa Holland lop,ne znam kako mi kazemo za tu rasu...nisam mogla nista o njima da nadjem na internetu sem na stranim sajtovima. Cini mi se da se ta rasa razlikuje od obicnog ovnolikog kunica,ali meni se jako svidja...ako eko nesto zna o njima volela bi da napise.
![]()