pocerina
Član
Mi smo setvu planirali da pocnemo za vikend, ali smo ipak odlucili da je odlozimo do 5-6 aprila....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po nekim zakonima tamo nekih pametnih ljudi zemlja se sporije hladi od vazduha. na dubini od 6 cm kukuruzu ne moze nista spoljni vazduh . Danas cu posejati tretirani ZP 600 poprskati ga acetohlorom i terbisom i preci kembridžom.
Neformira svaki herbicid film na povrsini ,kad su vremenske prilike jako susne ovi gore spomenuti herbicidi se mogu plitko uneti u tlo i posle setveZar se prskanjem ne formira film koji korovima onemogućava nicanje?
Šta kemridž ostavlja iza sebe od tog "filma"?
Ako moze ovo,da mi se apstraktno objasni.Danas posejano sve. izbaceno 3 prskalice .
Verovatno je Dragan mislio da je oprskao sa tri prskalice vec, odradio deo posla... i moj cale voli da kaze idem da izbacim jos jednu prskalicu.. sta ces , pusti ljudeAko moze ovo,da mi se apstraktno objasni.
Hvala!
Pa da , tri ture sam odradio , sutra verovatno nastavljamo sa prskanjem ako ne bude jakog vetra...Verovatno je Dragan mislio da je oprskao sa tri prskalice vec, odradio deo posla... i moj cale voli da kaze idem da izbacim jos jednu prskalicu.. sta ces , pusti ljude