Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bacam ja kreč,bavim se organikom i mogu ti reci da pomaže,prvenstveno ujutro kad je rosa dolazi do hemijske reakcije i tera gamad,najviše skakavce koji su počeli da jedu i lastareAko bude lepo vreme onda ću da bacim veštačko đubrivo, a u planu mi je da izvucem i stajsko... Da li neko od vas baca kreč po malinama?
Za malinare mozda smesno pitanje ali zamolio bi za odgovor,dali je moguce da vilamet rodi na ovogodosnjem letorastu ili su mi podmetnuli i neku drugu sortu maline. Posadio sam proslu jesen sadnice vilamet i svi proslogodisnji letorasti koji su imali plod ovog leta nakon berbe sam otsekao, a sada na novim letorastima opet imam plodove.
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Da li je dobro sada vezati maline i podici od trave da ne skupljaju od trave i vlage iz zemlje razne bolesti.Ne mislim bas svaku da vezem za gornju zicu nego neku na prvu neku na drugu a neku samo prebacim preko.U pitanju wilamet i vec je dostigao visinu od dva metra i preko.
Dobar deo maline mi je svetlo zelene boje, zna li neko od cega je to?