Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije kompletan sistemik, ovaj je samo za trulez plodova i u skladištima. Ja sam mislio na nešto kompletnije, tipa ridomil. Ja ću morati krenuti sa upotrebom jer nema zdrave maline kod mene u okolini. Svaka zaražena u manjoj ili većoj meri.
Brend diktira cenu. Tipa qvadris i promesa
Ridomil i alijansa itd.
Razlika u ceni je primetna a sastojci isti.
Evo ovo su otprilike anomalije koje sam primetio. Srećom nema ih dosta, ali bas zato treba reagovati pa molim za korisne savete sta i kako treba. Ako je trulez korena (zemlja jeste pomalo ilovicasta i mokra) da li da probam od jeseni sa popunjavanjem drugih sorti (green ample, itd..). Na slici su prikazane dva stabla: jedno je koren starog stabla, a drugo ovogodisnji novi lastar:Za sušenje ako je vlaga to se lako primeti.
I kod mene ima par koji su se posusili od pola na gore dok je deo do zemlje ok....
Koja je cena kad se bere u ove posude?
Da. Konkretno 305 je početna za ove koje sam pokazao, a prošle godine u ovo vreme bilo je 365. Vremenom, kako odmiče sezona, to opada skoro do cene otkupa u hladnjači.250-500, zavisi od perioda branja i kvaliteta.
To su zanemarljive količine sa početka sezone za pijačnu upotrebu. Kao što rekoh, vremenom se izjednači sa cenom u hladnjačama i upravo služi u svrhu da se "prebrodi" vreme do predaje hladnjačarima.Ko to otkupljuje na taj način?
Cena je ok.
Ko to otkupljuje na taj način?
Cena je ok.