Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da pa neko posle ovog kaze kako je cena 2e ne realno po kg maline.
ove godine je I ranije izasla malina u brdskim krajevima I ko sto neko rece ciimi se da je preko 700 m n.v.stradala,a posebno tjulmin koji je bujni I krtiji.
vilamet 2012 mosesi mi reci zasto si stvljo te plasicne flase na kolje?
Takodje. I volim svoju zemlju ali od drzave nikada necu ocekivati nista. Jedino porez.
da pa neko posle ovog kaze kako je cena 2e ne realno po kg maline.
ove godine je I ranije izasla malina u brdskim krajevima I ko sto neko rece ciimi se da je preko 700 m n.v.stradala,a posebno tjulmin koji je bujni I krtiji.
vilamet 2012 mosesi mi reci zasto si stvljo te plasicne flase na kolje?
molim da onaj ko se brine o ovom forumu izbaci poruke iz 2012 koje strce ispodLjudi jel može neka preporuka oko prskanja posle ovih stresnih situacija? Oštećenja su negde oko 20-30% kod mene mada treba sačekati prolepšanje vremena da se vidi prava situacija. Malina je malo dobila žute boje, pretpostavljam da je to moguće sanirati donekle nekim fungicidom pa bih voleo da čujem vaše mišljenje. Hvala unapred.
Kod mene stanje ovakvo:
Sta mislite ljudi hoce li biti nesto od ovoga?
http://www.zaslike.com/viewer.php?file=7x9z6a52iwqlksfmxce.jpg
http://www.zaslike.com/viewer.php?file=a2uobaikjdwon8zxn6a.jpg
Ljudi jel može neka preporuka oko prskanja posle ovih stresnih situacija? Oštećenja su negde oko 20-30% kod mene mada treba sačekati prolepšanje vremena da se vidi prava situacija. Malina je malo dobila žute boje, pretpostavljam da je to moguće sanirati donekle nekim fungicidom pa bih voleo da čujem vaše mišljenje. Hvala unapred.
I kod nas ista situacija...iznad 700 metara nadmorske visine osteceno tj unisteno vise od polovine rodnih grancica...tuga...snega jos uvek ima,a ne daj Boze da se razvedri izmrzlo bi sve komplet...drzava da reaguje
Sta reci dosta pati od sve ove vode ,koja se sada povukla ali za sobom ostavila i drugu stetu kap po kap delimicno ali i cesto ostecen ,na pojedinim mestima gde je zahvatila bujica odnesena zemlja vidno korenje,a tek preostaje borba. Planiram da poprskam ,nekim biostimulatorima i aminokiselinama pa cu pustiti koju sliku. Malina je borac veliki pa samim tim i ja kao Malinar.