tm30
Član
Da li ko slucajno zna od kog auta traktora odgovara semering za kamu 18
Koja firma ti radi projekat ? Imaju i opremu i sve?Na oko 5 metara je nivo. Dubina je oko 15 m a sito je oko 6 metara dužine. Ubačen je okiten sa usisnom korpom od 1 cola. Čovek što radi projektovanje navodnjavanja travnjaka kaže da mi je potrebno oko 40 l vode u minuti sa pritiskom od 3,5 do 4 bara.
Kapacitet bunara ti je ispod kapaciteta pumpe pa zato dolazi do stvaranja baloncica. To je mali bunar koji tesko moze da da 100 l vode. Moze i vise ako je idalan teren i gde je voda na 2-3 metra. Uvek pumpa mora biti ispod kapaciteta bunara jer u suprotnom dolazi do pojave tih baloncica.Ja sam uzeo pre koju godinu najjeftiniju agm pumpu. Posto je bunar sa cevi fi 50. Cisto da natapam voce i punim prskalicu, perem svinjce i kojesta. Nije da mi je neki problem ali to malo kinesko gova"ce vuce negde vazduh. Predihtovao sam usis ali i dalje me zeza. Voda dobro ide ali ima dosta baloncica vazduha. Kao gazirana da je. Od prvog dana je takva
Ne koristim topove .Može za kpk trake, a mali je pritisak za topove i pištolje, H 22.5m max. Za pištolje treba pritisak do 5 bari.
Ok,znaci ovaj brend nije los?Onda je dobra i ta.