d.j.grljanac
Član
Odg: pusnice za dimljenje mesa
Ovo je moja samovska varijanta sve od otpada, kapacitet jedan tovljenik, mobilna je i danas sam je postavio, sutra pocinjem da dimim. ovo ce biti trece dimljenje, veoma zadovoljan. E sad da jos uspem da postavim slike:
drveno vinsko bure za kacenje mesa, limeno bure sa prorezom za dovodjenje dima u donjem bocnom delu i sa prorezom u gornjem delu sa mrezom od starog filtera autobusa za sprovodjenje dima u drveno bure, oplata od starog bojlera za odvodjenje dima sa lozistem
unutrasnji deo za kacenje mesa, osovina od sipke volana dijane, kacenje na bandasu bicikle
kad se zalozi ovako izgleda
sutra cu poslati sliku sa razlogom.
Ovo je moja samovska varijanta sve od otpada, kapacitet jedan tovljenik, mobilna je i danas sam je postavio, sutra pocinjem da dimim. ovo ce biti trece dimljenje, veoma zadovoljan. E sad da jos uspem da postavim slike:
Post je spojen: [time]1261701618[/time]
_________________________________________________drveno vinsko bure za kacenje mesa, limeno bure sa prorezom za dovodjenje dima u donjem bocnom delu i sa prorezom u gornjem delu sa mrezom od starog filtera autobusa za sprovodjenje dima u drveno bure, oplata od starog bojlera za odvodjenje dima sa lozistem
unutrasnji deo za kacenje mesa, osovina od sipke volana dijane, kacenje na bandasu bicikle
kad se zalozi ovako izgleda
sutra cu poslati sliku sa razlogom.