Paracinac83
Član
Ne cistim ga, ocisti ga psenica, sav se sija unutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milovane,Odradili danas 20t i sutra krecemo u setvu
Punimo sa kantama,imamo i drveni levak ali ga retko koristimo. U planu je puzni transporter koji ce se kaciti na prikolicu a pogon ce biti preko hidro motoraMilovane,
kako punite sejacice?
Bilo nas je petoro i menjali smo se,nikad lakse i nikad ovoliko nismo uradili za dan. Zasrafili smo selektor i ovaj produzeni puz mnogo znaci.Bogami 20 t kantati...ti momci verovatno muda upasuju u carape ujutro...
200ml Defender i dodam vodu do 2l i to je za nekih 400kg semena.Kako napravis kocentrat u balonu, koja koncetracija
I ja spremio seme. Sad jos da padne kisa, pa da se baci djubrivo, pa da se spremi, pa da se poseje. U septembru palo 4.8l, a u oktobru 2.7l U Atakami vise pada!Odradili danas 20t i sutra krecemo u setvu
Srđane pogledaj u mesendžer imaš poruku od meneDanas sam posejao prve hektare. Nikad ovako rano, ali se veoma lepo radilo.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Da li si vec probao setvu sa toliko malo kg semena po hektaru ?Danas sam posejao 33.5 KJ u sojiste ostaje jos nekih 18-19 KJ na mesto kukuruza koji nije skinut. Sobred sam sejao sa 185 kg/ha semena.
![]()
![]()