Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Konkretno jesu ti i druge sorte tada podbacile?Sejao sam 2 godine sofru, prve godine bio je top druge godine podbacaj i hektolitar jako los.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja sam imao Sofru-a u obe varijante, kad je bila dobra godina pored sofrua sam imao solehia naravno solehio odneo pobedu ali i sofru bio skoro isti kao solehio, kad je bila losa godina te 2018 imao i sofrua i graindora hektolitar zali boze ispod 70 i prinos nije bio neki, daleko bolji je bio kod solehia.Ove godine nisam imao Sofrua, ali sam imao Solehia,Gabria,Sobred,Sosthen (nesto malo) i Apac.Za jesen ostavio sam 60% Solehia i Gabria 40%.I meni je sofru ove godine bila dobra...prvi put je sejao, ali sam isto cuo da ume da bude bas losa
Hvala Jovo na konstruktivnom komentaru, šta bi ti skratio a šta dodao?Meni je toliko bilo zanimljivo da sam se pitao kad vec kraj snimka. Bez problema bih mogao gledati i da je 20 minuta. Naravno, ima nedostataka ali ces ih vremenom ispraviti a tu prvenstveno mislim da obuhvatis sva dešavanja koja se tiču snimka ali bi to i trajalo i zato sam i pomenuo onih 20 minuta. Dakle, malo detaljnije molim.
Konkretno ovde fali priprema pred kipovanje: otvaranje stranica i provera klinova. Bez toga ne može a nema ga na snimku.Hvala Jovo na konstruktivnom komentaru, šta bi ti skratio a šta dodao?
Otvaranje stranica je na 10:44 a što se provere klinova tiče na Pronarkama to ne radim jer ne može da se izvade ili ispadnu klinovi lako, treba cela procedura. Kad kipujem zmajevke proveravam klinove.Konkretno ovde fali priprema pred kipovanje: otvaranje stranica i provera klinova. Bez toga ne može a nema ga na snimku.
Да и ја сам прметио да је баш ажуран и труди се са тим одговорима,за сваку похвалуJa samo ne znam ko slusa Saru Jo. Iritantna likusa koja je umislila da je Beyonce. A Radoslav odgovara i ujutru u 8 i uvece u ponoc. Odakle mu energija stvarno. Mada gledam vecina komentara su ok, ali uvek ima 5% budala.