Ne, odakle ti to?Zar ti nemas Klas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, odakle ti to?Zar ti nemas Klas
Po specifikaciji ima Multi treš https://assets.cnhindustrial.com/nh...bines/cx5090-elevation-brochure-africa-za.pdfJel Holland ima klasican dob i biter ili ima i Multi-tres sistem.
Pa cinilo mi se da si izvodio nedavno racunicu o ceni novog tucana i posle 8 god eksplatacijeNe, odakle ti to?
Šteta je nekih 6 tona pšenice, sreća što su sa tri strane kanali...Debili iz elektrovojvodine su uzrok. Žice na dalekovodima preniske i još se otpustile od vrućine, krov kombajna ih dodirnuo...Колика је штета од тог пожара и шта је проуроковало настанак ватре?
Zato što se pričalo o Tukanu. Slična je matematika, ovaj je skuplji 15000 evra.Pa cinilo mi se da si izvodio nedavno racunicu o ceni novog tucana i posle 8 god eksplatacije
Jeste, to je on.Ok,posto vidim da neki imaju i nemaju.
Jel bre jel ovaj vozac Mire terao kombajn kod pokojnog Premila?
To je drugi kombajn, i drugi gazda...Zar nije neki lezaj klime bio uzrok pozara ?.
Jeste, to je on.
Hoću, hvala.Dobar covek,on je sa jos jednim moji i njegovim drugarom (Fabri Misko) bio kod mene da mi pokaze kako se sta radi oko NH kada sam ga kupio,radili komplet prebacaj sa zita na kuruz...Pozdravi ga.
Nema na hektolitar.Samo na vlaguA na hektolitar?
Kod mene je klima bila u pitanju...Zar nije neki lezaj klime bio uzrok pozara ?.