Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima negdje podatak koliki mu je ulog po ha na farmi (ovaj svjetski rekord je vjerojatno ekonomski neisplativ). Ja sam osobno sifrua imao 11.1 tona ove godine na 3 njive. Pretkultura na 2 uljana i na drugoj kukuruz. Najlosija njiva spfrua dala 9.4 toneImaju drugaciju klimu. . Dobar raspored padavina plus navodnjavano . Kaze radi tecnim azotom . cesta kontrola bolesti , pise sorta nepise da je hibrid Kws Kerrin . prosjek mu na cijeloj farmi 12t po ha .
New Zealand farmer breaks wheat yield world record - Farmers Weekly
A New Zealand farmer has broken the world record for the highest wheat yield with a staggering 17.398t/ha crop. Eric Watson from Ashburton has taken thewww.fwi.co.uk
Jel ima negdje podatak koliki mu je ulog po ha na farmi (ovaj svjetski rekord je vjerojatno ekonomski neisplativ). Ja sam osobno sofrua imao 11.1 tona ove godine na 3 njive. Pretkultura na 2 uljana i na drugoj kukuruz. Najlosija njiva spfrua dala 9.4 tone
Tako je u pravilu. Protein 9 do 11.5 kako koja njiva Al u pravilu 10 doduse da sam bacao u klasu kana kao i kolege e onda bi mi bio od 11.5 do 12.20... Hl 82 do 83 i nesto ove godineProtein ,hektolitar sofrua? Ovdje ove godine 82 hektolitar a 12,7 proteini , inace sofru spada u smece po kvaliteti, jedino rodi , ali kad se preracuna ekonomska dobit od takvih psenica je veca nego onih koji imaju dobar protein i hektolitar.