matkoviczoran1
Član
Juce zavrsena prihrana sa ureom 110 kg/jutru .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baća, čija je to sota Sathene?
Palas je dosta skup,a prednost u odnosu na Sekator koji je 2.100 rsd je jedino što palas uništava(tako kažu,ja ga nisam probao)divlju zob-Ljulj.Mada mi jedna zaštitarka kaže da je Ljulj iz porodice žita i da ga zato teško može umištiti bilo koji preparat koji se koristi za pšenicu.Nisam probao ali zato je sekator jako dobar,mada mi se prošle godine u pšenici pojavio Ljulj i Sekator je sve uništio osim njega.
Tacno 100%,a ovi zastitari i njihove kuce kao da su s marsa spali kad spomenemo ljulj,divlji ovas i slicno u psenici a to definitivno muci veci deo srbije juznije.Zakljucak je da kuce koje plasiraju hemiju na nase trziste zanima samo zemljiste 1.klase i dalje od toga se ne krecu,a ostali ko vas jeb...Radimo najlosiju zemlju,nakraju najskuplje placamo hemiju,najlosije prinose imamo,najvise djubriva nam treba,vise nema ni subvencija na svu muku.Mene je skuplje izaslo 2014 kada sam neke parcele psenice morao da pokosim koliko je ljulj probio.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Koliko ste semena sejali? Bio sam na skidanju prosle godine istog hibrida prinos je bio dobar ali su i sorte prosle godine dale taj prinos prosek je bio oko 7 bokora a kolicina semena 75kg/ha i 100kg/ha.
Herbicidi u psenici i jecmu sa istom aktivnom materijom,a razlicitim komercijalnim nazivom.