nikt
Član
2012 год. у ово време почеле су хладноће које су достигле и до -27 степени ако се добро сећам!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pallas sisa jecam u psenici i sve sto postoji,ali zato kosta 60 eura.A dali moze da resi samonikli jecam u psenici? Komsija sejao ciklonom skroz do pola moje njive......
Setva je rasipacem jer nemogu da uzvucem uzbrdo sejac sa sve semenom+plus njegova tezina i nemogu da stignem sa sejalicom do njive.Kod nas niko ne seje sa sejalicom,ima komsija novu IMT ali seje sa ciklonom.Meni se cini da je ovde problem setva,koja je bila rasipacem vestackog djubriva,zato je tako nejednaka. Mozda je vetar duvao za vreme setve.
Moja bracelaLacin da nisi slučajno rod sa Mirkom 015?
Kopaonik,imamo i zacara ali u zemljijede nam kukuruz posle setveDobar teren za skijanje
Nebih nekog da uvredim,tesko je ovde raditi ali se mora i to je tako,zelim da postavim i koju sliku psenice iz losijih krajeva nase zemlje,da ne ostanemo zapostavljeni na forumu.Tacno tako.
Mnogi nisu nu videli brda, a kamoli 6 klase zemlje.