Gost 16052020
Član
Posejano u nedelju 10 jutara ns40s, potrošeno oko 1450kg semena. Ova kisa će mu dobro doći da nabubri barem ako ne i da proklija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam hteo tu sofru da posejem ali šta vredi kad nije stiglo seme čuo sam za nju da je jako prinosna i da nije sklona poleganju i uz pojačano đubrenje.Da li je neko od vas imao sortu Sofru od Rajfajzena? Sa koliko semena je posejano? Vidim da njihova preporuka je do 220 kg/ha a kazu da uz dobro djubrenje moze se uvecati kolicina semena!
Ako ste imali navedite kolicine djubriva koje ste koristili, da li je sklona poleganju i eto za kraj koji ste prinos imali!!!
Lepše je ovako,neka misle da su dva sela,Noćaj i Radenković, menjani za Zemun.
- - - - - - - - - -
Ima još jedan naš član koji je iz Noćaja,on tu i živi blizu centra ali ga nema pred dućanom.Više ja iz SM budem nego on.Kažu da ima opasnu ženu pa ga ne pušta iz kuće,samo do njive i nazad.Nisam ga godinama video pred dućanom.Mislim da se zove s.dragan 67 a možda i grešim?Stariji sam čovek,ne pamtim dobro!
Aco kako si učestao sa dućanom očekujemo izdavanje brošure '' Uticaj Berića dućana na razvoj poljoprivrede u Noćaju''