Ja sam ostavio Sobred.Odradio sam sve ljudski na njemu.Imam svoj selektor pa polakstalo je samo da nabavim nesto za zaprasivanje.
Diklofen,kolika je norma za Sobred,jel sklon poleganju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ostavio Sobred.Odradio sam sve ljudski na njemu.Imam svoj selektor pa polakstalo je samo da nabavim nesto za zaprasivanje.
Ja sam jos prosle nedelje odradio seme selektirano i zapraseno NS40S icemo sa setvenom normom od 150kg/kj!Inace ko i zadnjih 10-15g selektiranje vrseno kod cika Steve Ergelaseva da nebude da ga reklamiram ali cela usluga u fulu tvoje je da doneses seme i dzakove a ostalo je sve njegovo i svaki dzak razmeren tacno na 50kg!
Diklofen,kolika je norma za Sobred,jel sklon poleganju?
Pred prošlu sezonu seme Syngentinih sorti kod nas je bilo 63 dinara.R.A.G.T sorte 375 eura/tona...
Psenica nije hibrid.Onda je u pravu moj komšija što ostavi svoje seme,ima neki mali običan trijer,zapraši sa nekim preparatom i gotovo.A ja hoću vrhunsko seme sa Junta Qvatro zaštitom,pa eto mi.Sad ću se češati tamo gde me boli...Sreća te će biti u pitanju samo 2 ha pod pšenicom.
Ja cu psenicu na hektar-dva,dobice kukuruz pod brazdu i Ureu na prolece.Od mene toliko,vise i ne zasluzuje,bice za lebaJa cu ove godine sejati Ns 40, Nikol, Euklid i Siunidu mozda jos nesto uleti na oko 26 H. Dobice 300 kg Npk I Prihrana 300-350 Ureja zavisi koja njiva...
Cena je 3,50din po kg ali sem semena i dzakova njegovo je sve ostalo od radnika,farbe,istovar,utovar selektor je neki ruski ogromni i radi za medalju!koja je cena usluge selektovanja..............?
Ja ove jeseni sve sejem Zvezdanu, ove godine je bila odlicna inace prvi put sam je radio