Nije upuceno na Vas racun kolega Nikt izvinjavam se na pogresnom shvatanju. Radi se o tome da je jedan clan reklamirao Eurofertil djubrivo kako skracuje internodije,a sad se i sam zeza na racun tog djubriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mi neko dobro plati,ja bi u reklami rekao i da bude i koji dukat u mehuni
Zao mi je svih koji imaju stete ne samo na psenici vec ostalih. Prevelika su ulaganja. Jos nije nista zavrseno ni za ovu koja je prezivela, najavljene su nove padavine od ponedeljka.Lepa je hvala bogu sto je sacuvao. Da li sad ima smisla stavljati slike dobrih psenica kad je kod dosta ljudi unistena? Pitanje je kad ce se kositi jer ce jutarnje rose biti jake, a isparavanje veliko.
Ко оно рече да Апача неће да отресе!?
Izgleda da od postenog rada vise ne moze da se zivi. Doslo na par dana od zetve i sad djavo ne da da se skine. Moja zita su polegla 50 posto. Samo kada vise ne bi padala bilo bi dobro. Bice ove godine tezak vrsaj, treba sve to pokupiti ako uopste i dodje do vrsaja. Neka nam je bog u pomoci.
De ode do Karlovca?Nije dobacio do tamo.Danas sam obiša atar prema karlovcu malo štete od vetra ima na voću,na ratarskim usevima se ne poznaje ,led je bio severno od nas ,taj deo atara nisam obišao pa ne znam jel bilo štete ili ne.Jel se zna koje su povrsine u pitanju? Posle okoline Zrenjanina i okoline Panceva,stradali usevi u Plandistu,Gaju,Kupiniku pa prema Banatskom Karlovcu.