Camel Driver
Član
Sa originalnom semenskom sam imao vec problem al sa ovakvom nikad.I kakav ti imaš prinos sa tim tretmanom semena?
Taptalk LG-65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa originalnom semenskom sam imao vec problem al sa ovakvom nikad.I kakav ti imaš prinos sa tim tretmanom semena?
Za sad cenovno ovaj,cena 1750din 1 litar sa dve komponente a i de na 1 tonu semena.Koji fungicid vam se najbolje pokazao za tretiranje semena psenice i jecma ??
Hvala Aco,koju setvenu normu preporucujes setva za 10-ak dana?Ingenio je dobar i spada u grupu skupljih semena.Zašto bi ga sa još nečim tretirao ako je fabrički kupljeno,ono je već tretirano u fulu.
Hvala Aco,koju setvenu normu preporucujes setva za 10-ak dana?
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
bice skuplji ulog od dobitiTo bi bio optimalni rok i dovoljno je 120 kg. po jutru.Još ako mu daš NPK u zavisnosti šta više fali od elemenata u zemlji,pa dve prihrane u proleće i dve hemije,biče tu lepog roda.
@Diklofen
Odustao sam od Ingenia zato što ga kod nas nema, pa sam razmišljao o Basmatiju. Možeš li mi reći koja je cijena kod vas ? (u € ako nije problem.)
Hvala, LP
bice skuplji ulog od dobiti
@Diklofen
Odustao sam od Ingenia zato što ga kod nas nema, pa sam razmišljao o Basmatiju. Možeš li mi reći koja je cijena kod vas ? (u € ako nije problem.)
Hvala, LP
Ako sam dobro razumeo u pitanju je zaoravanje djubriva i setva psenice na tu njivu.Nisam to probao,jel mozda to duboko ubaceno u zemlju znajuci da psenica ima mali koren.Ako neko ima pozitivna iskustva rado bih probao.Uvek sam zatanjiravao djubrivo pa setva a tako sad i sinovi rade.Danas sam razbacio djubrivo 150kg/kj 6/24/12 + 50kg ureje/kj,obisao par krugova da vidim kako ide oranje i tu je iznenadjujuce kako ide lako i kako se rasipa ovaj deo de je sojiste,ovaj sa kukuruzom necu ni pokusavati da orem sa ovum plugicem za psenicu tu ce morati veci plug.
Ako sam dobro razumeo u pitanju je zaoravanje djubriva i setva psenice na tu njivu.Nisam to probao,jel mozda to duboko ubaceno u zemlju znajuci da psenica ima mali koren.Ako neko ima pozitivna iskustva rado bih probao.Uvek sam zatanjiravao djubrivo pa setva a tako sad i sinovi rade.