Psenica 2015-2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au pa ovde se prave profesionalne fotografije svaka cast a sta bi tek bilo da jos ima neka profi zenska dapozira u psenici
Simonida, slika od pre neki dan...

20160507-100059.jpg
[/IMG]
20160507-100039.jpg
[/IMG]
20160507-100021.jpg
[/IMG]

Još samo da mi je malo bolja kamera na telefonu..., smeta joj svetlost pa moram da zaklanjam rukom... :osmeh:

Nisi,neboj se. Meni je prosle godine uhvatila kisa bukvalno na njivi,pa je sve uspelo. Oni napisu da treba da prodje 2 sata,da bi sebe obezbedili, ali pola sata je po meni sasvim dovoljno.

Je l neko stavlja okvasivac za prskanje u cvetu, je l ima tu nekog boljeg prijanjanja na klas?

U nekim fungicidima već imaš okvašivač....

- - - - - - - - - -

Uspeli danas da odradimo drugu zaštitu, Osiris 2l/ha + Fastac 0,13 l/ha. U delu atara prema Žablju i Gospođincima je bogami bilo tociljanja po lenijama ali smo nekako uspeli da završimo. Zbog žurbe stigao sam samo da slikam Basmati i jedan mali video da napravim...

Dakle Basmati...

20160511-142858.jpg
[/IMG]

zito_nadsuma1.jpg
zito_nadsuma_2.jpg
zito2.jpg
zito3.jpg
druge dve slike su slike zita koje je trebalo da se malte ne preore,koliko je bilo lose sad se oporavilo kolko toliko druga prvi tretman radjen Tebushom...cekam da kisa stane pa da se radi drugi tretman sta misite sa cim.I sta mislite o psenici sa prve dve slike isto je radjeno samo Tebushom dali ponovio raditi i sa cim?Moje misljenje je da treba tretirati e sad zanima me vas misljenje???

@grunt...Obavezno radi zastitu,ova zita polako hvata bolest i stavi insekticid,pojavile se vasi u zitu
Ja sam juce uradio drugi deo,ostalo je jos Ilico iz kasnije setve,on sad klasava.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh