emigrant
Član
Nisam ni ja orao jednu parcelu jedno 7 g.Nalazi se u nebranjenom delu do Save i išlo je samo tanjiranje u proleće i menjani soja i kukuruz.Posle tih 7g.ipak sam je uzorao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U to smo se uverili kada na primer razoravamo lucerište. Stvarno ide lepo i rasipa se posle 5-6 godina neoranja.Lakse se ore , nego kada se svake godine ore ,ako su uslovi za oranje normalni.
Баш милина за орати чак се и лепо просипа земља не треба сетвоспремач.Kod mene tokom razoravanja lucerišta gledam da li će mi otpasti nešto sa traktora ili pluga koliko je meko.Evo jedan snimak iz prošle godine, lucerka je tu bila od jeseni 2016.
Tih 4 k.j sam orao celo popodne, brzina svetlosti kao što se vidi.Srce moje, cepa se na dvoje.
nemas dobra iskustva sa garenjem? total crvena za litar :-/Ja definitivno više ne diram strništa do zimskog oranja.Dobiće total i Maton kada izađu korovi i ćao.Tamo gde se izvlači stajnjak ići će tanjirača, tako mora.