Ostaje da se deremo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Total nece vise biti,, neproizvodi se,, zato su mu i nabili cenu.Ni naj manje se ne šalim , pa ako total posustaje a bio je poslednja linija odbrane šta jedino a efikasno i provereno ostaje?
Ubija nadzemni deo, bez 4L po jutru ne vredi.Total ubija sirak u dozi 2l/ha lagano.
Zadnjih 10 god i furadan za zastita semena i mesurol od vrana i jos mnogo toga.Total jos odlicno ubija sijerak , nisam cuo da je sijerak postao rezistentan na total. Nadjen je prosle godine u Spaniji valjda prvi sijerak na nekoj prugi otporan , to bi bio prvi zabiljezen slucaj u Evropi
Kad je zabranjen u Evropi ?
Jaka doza totala + lepak.Pre par dana u EU kupljen total (480)... Nije zabranjen - ni proizvodja.
Sta kazete za trsku? Total + sta? Ili bez totala? Ali onda sta 4 litara fuzilejda ne bih na frtalj iako su samo oaze u pitanju...
Ali total nijeZadnjih 10 god i furadan za zastita semena i mesurol od vrana i jos mnogo toga.
Videces dogodine, ja sam iz Šimanovaca gde je i Agrosava i imam drugare koji rade tamo kazu da ga ne rade vise.Ali total nije
Pogledao sam imaju cene za nas standard. Taj ce uvoziti da na Dedinju prskaju!glyphosat in | eBay
glyphosat aus einer riesigen Auswahl an finden. Tolle Angebote bei eBay!www.ebay.de