Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Navognjavas bez potrebe i stvorio si pokoricu, biljka ne moze da dise a nisi napisao da li si radio preventivnu zastitu. Obavezno okopaj....
Udavio si je, ja bi ovako. Uradi Qvadris, A posle dva dana uradi miks skudo i trainer i okopaj je obavezno. I taj tretman koprivom,koliko si je drzao u vodi i da li si isao zalivanjem? Ako nisi onda dodaj i gvozdja.... Mozda kolege imaju i neki drugi nacin. Blizu ti je Backo Polje,imas tamo udruzenje i Bojana Pejica,predsednik, koji ce ti izaci u susret i u svemu pomoci....
Postedi nas, molim te.... Jos jedna u nizu trovaca po svaku cenu...Nazovite stručne službe koje su vam najbliže ako imate registrovano gazdinstvo ništa se ne plaća,
izaći će na teren i na licu mesta pogledati oni će vam reći šta da radite! Skuplje izađe kad slušate " neprskanje"
Nazovite stručne službe koje su vam najbliže ako imate registrovano gazdinstvo ništa se ne plaća,
izaći će na teren i na licu mesta pogledati oni će vam reći šta da radite! Skuplje izađe kad slušate " neprskanje"
Drugari jel moze pomoć danas sam primetio ovu letecu bubu, jede list, razvaljuje! Sta li je ovo i šta da radim? Valjda nije opasno...![]()
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Ne znam sta je Lazar.K sutra idem u poljo-apo. da uzmem nešto ili da krenem sa koprivom ali jedu baš solidno! Javljam ishod sutra
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока