Prskalice

Vi koji ste sipali antifriz u prskalice, sta radite na prolece kada treba da radi prskalica, da li samo dospete otrov i specije ili neko vadi antifriz, pere prskalicu vodom?

Nisam sipao antifriz, pumpa je skinuta. Mozda bi dogodine sipao antifriz pa zato pitam.
A inace ni ne isprobavam prskalicu, znam potrosnju vode, tj znam koliko isprskam s fergusonom u drugoj brzini i toga se pridrzavam, spram toga i pravim koncentraciju.

@FarmerII ni u dvoristu je ne probas sa vodom cisto da vidis da nije neka dizna zagusena ili da nije negde neka gumica otisla?
@Nikola ne znam ni sam,ovo joj je tek prva zima pa zato bih da preduzmem sve mere opreza.

Tu probu uradim, u pravu ste, tu ce izaci antifriz. Mahinalno sam pomislio da je kolega nikola mislio na bazdarenje prskalice u radu

Jel se moze mjenjati taj gel ili antifriz u manometrima ? Meni ga ima ispod pola i neki je mutan pa bi ga izmjenio ako se to moze ?

Može da se zameni.Potrebno je skinuti gumicu koja se nalazi na gornjoj strani manometra i prosuti stari i usuti novi glicerin.

Gde ima da se kupi manometri od 0 do 5 bara? Ovaj sto imam je do 20 bara i jako je sitan. Meni je pre svega bitno od 1.8 do 3 bara da mogu precizno izmeriti.

Nazad
Vrh