Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako gledamo cenovno pristupačne delove ja bih ovako rekao.
Nosači dizni-Agromehanika, ali i od domaće male privrede su se dobro pokazali. Tripleks domaći nzm. Poljske ne.
Dizne ko dizne. Sve dolazi u obzir.
Razvodnik, Agromehanika ili Biardzki (poljska kopija Araga). Mala privreda ne.
Sifon bilo koji samo ne Biardzki. Čak i naša mala privreda je dobra.
Creva za usis obavezno ona ojačana-providna da ih ne uvuče vakuum od pumpe. Za pritisak-crna.
Za remont pumpe, to nzm ko od ovih prodavaca kakav kvalitet ima.
Kakvi sve dizne, imam idk i par onako polomljeno ne rade lepo, odem u lokalnu prodavnicu nema lehler, da mi 2 gratis Mlaz, posle par jutara su bacene kako lose rade.
Drugar je kupio AM 2020g 1000L 15m grane sa tripleksom 2para keramičkih dizni za vetar, paljenje i gašenje iz kabine i pritisak. 2650e plaćena pre par dana.
Normalna cena.Ovi sto traze preko 3k eura za polukrseve,nit ima hidro grane,niti kompijuter prskanja,taj on/off i pritisak iz kabine obicna 2 elektro ventila ,misle to je nzm sta pa kao da prodaju avion jbt.
Da li mozda neko zna gde bih u Srbiii mogao da kupim plasticnu spojku sa slike. Koristim je za usis vode na Agromehanikinoj prskalici, ventil je Arag 1 1/2 cola