Strugar to napravi bolje nego original.original je krta plastika.
S srdjan7 Član Učlanjen(a) 23 Dec 2009 Poruka 4.873 Lokacija Raros Juče u 21:47 #12.601 Strugar to napravi bolje nego original.original je krta plastika.
L lucky.serbia Član Učlanjen(a) 20 Mar 2013 Poruka 903 Lokacija Maradik, Opstina Indjija Juče u 22:39 #12.602 srdjan7 je napisao(la): Strugar to napravi bolje nego original.original je krta plastika. Kliknite za proširenje... Mislio sam da mi napravi strugar ali nemam uzorak. Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
srdjan7 je napisao(la): Strugar to napravi bolje nego original.original je krta plastika. Kliknite za proširenje... Mislio sam da mi napravi strugar ali nemam uzorak. Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
S srdjan7 Član Učlanjen(a) 23 Dec 2009 Poruka 4.873 Lokacija Raros Pre 42 minuta #12.603 Ako hoces mogu ti mere poslati sutra.mi smo sami na strugu obradili bez originalnog dela.vazno je da kandza lepo prihvati zljeb.
Ako hoces mogu ti mere poslati sutra.mi smo sami na strugu obradili bez originalnog dela.vazno je da kandza lepo prihvati zljeb.