Zna on koliko treba vode i to radi bez greske ali do 2 kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo receno nema sta. Na mojoj pumpi ima membran koju pravi mala privreda i nikako ne dihtuje dobro kad se zasrafi, pritisak koji treba biti u toj lopti je 8 bara ako je manji ona samo strcka i ne pravi maglu i nemoze da dohvati vrh kruske pa i jabuke. Guma ili membrana je polu lopta a ima i dve bocne gumene pecurke koje cesto ispucaju i curi.Bećarina pusta je napisao(la):Šta tebe u stvari muči? To nisi napisao.
E majstore, nije ista kao moja.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560
![]()
Upravu si druze moja je 65 l/min i 12 redova ali starno prska strava u odnosu "cena-kvalitet"Lala iz Banata je napisao(la):E majstore, nije ista kao moja.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560![]()
Moja ima pumpu 110 l/min, i vece grane, moja hvata 14 redova.
Da znas da je super, samo je izuzetno nesretno resen poklopac, jeb'o ih on.IMT-550 je napisao(la):Upravu si druze moja je 65 l/min i 12 redova ali starno prska strava u odnosu "cena-kvalitet"Lala iz Banata je napisao(la):E majstore, nije ista kao moja.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560![]()
![]()
Jest al' nemoze i jare i pare ovako bitno da je sve ostalo (da kazem mnogo bitnije od poklopca ) kvalitetno pa sad poklopac ustvari i neradi nikakav posao sem sto neda vodi da ide vanjka,za toliko je dobar.....Lala iz Banata je napisao(la):Da znas da je super, samo je izuzetno nesretno resen poklopac, jeb'o ih on.IMT-550 je napisao(la):Upravu si druze moja je 65 l/min i 12 redova ali starno prska strava u odnosu "cena-kvalitet"Lala iz Banata je napisao(la):E majstore, nije ista kao moja.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560![]()
![]()
opasan ti je ćale,za 30 litara se vraća po 20 kilometara.da on nema kakvu rospiju pa ga čeka tamo pa prskaju zajednoNorth ARMY je napisao(la):Pa pise agromehanika a za litrazu ne znam,nisam pitao kolika je,rekao sam ono sto znam a on se voza ceo dan,tamo prska tecinu njivu od 2.5kj i mora 2x da ide i zbog jedne u lazinama gde zalafo 30-ak litara,kako kad...
Sine Miroslave ako podelis 360 sa 2 dobije se 180l/kj. On rasiri samo desnu stranu i moze da ide i u soju i u kukuruz sa rasirenom desnom stranom.
Pritisak sad nije velik 3-3.5 bara.