Zna on koliko treba vode i to radi bez greske ali do 2 kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo receno nema sta. Na mojoj pumpi ima membran koju pravi mala privreda i nikako ne dihtuje dobro kad se zasrafi, pritisak koji treba biti u toj lopti je 8 bara ako je manji ona samo strcka i ne pravi maglu i nemoze da dohvati vrh kruske pa i jabuke. Guma ili membrana je polu lopta a ima i dve bocne gumene pecurke koje cesto ispucaju i curi.Bećarina pusta je napisao(la):Šta tebe u stvari muči? To nisi napisao.
E majstore, nije ista kao moja. Moja ima pumpu 110 l/min, i vece grane, moja hvata 14 redova.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560
Upravu si druze moja je 65 l/min i 12 redova ali starno prska strava u odnosu "cena-kvalitet"Lala iz Banata je napisao(la):E majstore, nije ista kao moja. Moja ima pumpu 110 l/min, i vece grane, moja hvata 14 redova.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560
Da znas da je super, samo je izuzetno nesretno resen poklopac, jeb'o ih on.IMT-550 je napisao(la):Upravu si druze moja je 65 l/min i 12 redova ali starno prska strava u odnosu "cena-kvalitet"Lala iz Banata je napisao(la):E majstore, nije ista kao moja. Moja ima pumpu 110 l/min, i vece grane, moja hvata 14 redova.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560
Jest al' nemoze i jare i pare ovako bitno da je sve ostalo (da kazem mnogo bitnije od poklopca ) kvalitetno pa sad poklopac ustvari i neradi nikakav posao sem sto neda vodi da ide vanjka,za toliko je dobar.....Lala iz Banata je napisao(la):Da znas da je super, samo je izuzetno nesretno resen poklopac, jeb'o ih on.IMT-550 je napisao(la):Upravu si druze moja je 65 l/min i 12 redova ali starno prska strava u odnosu "cena-kvalitet"Lala iz Banata je napisao(la):E majstore, nije ista kao moja. Moja ima pumpu 110 l/min, i vece grane, moja hvata 14 redova.IMT-550 je napisao(la):Evo moje prskalice (ista kao Lalina) Agromehanika 440 stim sto ja isprskam tacno 3 jutara ili lanaca i ostane jos 6-7 litara,znaci knap a zahvat je 12 redova...Evo je u radu sa IMT-560
opasan ti je ćale,za 30 litara se vraća po 20 kilometara.da on nema kakvu rospiju pa ga čeka tamo pa prskaju zajedno malo šale nije na odmetNorth ARMY je napisao(la):Pa pise agromehanika a za litrazu ne znam,nisam pitao kolika je,rekao sam ono sto znam a on se voza ceo dan,tamo prska tecinu njivu od 2.5kj i mora 2x da ide i zbog jedne u lazinama gde zalafo 30-ak litara,kako kad...
Sine Miroslave ako podelis 360 sa 2 dobije se 180l/kj. On rasiri samo desnu stranu i moze da ide i u soju i u kukuruz sa rasirenom desnom stranom.
Pritisak sad nije velik 3-3.5 bara.