Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Možda nije po standardima Agromehanike, ali neki ljudi ih ipak koriste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeste to skoro pazarili? sa kojim traktorom je agregatirana?Evo i moje prskalice,sad cu da radim remont dizni
Probaj da odvrnes kao sto je vec pisano. Moze se desiti da se nemoze odvrnuti zato sto aluminijum kod membrane korodirao i u tom slucaju mozes napraviti puno stete ako polomis nesto na gornjem delu pumpe. Takav problem sam imao kod sebe. Jeftinije je bilo iseci kapu i na taj nacin je skinuti pa posle montirati novu. S obzirom na to kako je bilo korodiralo ionako bi morao staviti nov deo.Dali moze neko da mi kaze kako da promenim membranu u vazdusnoj komori na pumpi Rau 50lit. interesuje me dali se gornji poklopac samo odvrne on ceo, koliko sam video mislim da tu nema srafova?
Hajde nam sad objasni razlike u odnosu na agromehanikinu?Možda nije po standardima Agromehanike, ali neki ljudi ih ipak koriste.