Iz PSS kažu sada mi vas molimo a posle kada vi budete nas morali da molite videćemo šta će biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

nisi razumeo sta sam napisao@Lule28 nemoj stalno biti kontradiktoran, škodi zdravlju.Obavezan atest prskalice odavno rade ljudi koji su u ipardu na primer...
Filozofiralo se i za e agrar pa eto nema ko nije registrovao svoj nalog, tako će biti i za sertifikate.
A ko zna kad ce i izaci i dal ce se uopste i primenjivati i kada ce sve to morati da se primeni, sve dok ne bude moralo kuliram,,Ma još nije pravilnik za to izašao, lagano samo![]()
Pa ja iskreno neznam nikog u blizni da nije uplatio polaganje@Lule28 kada bude zvanično i ostane kratak vremenski rok onda će biti stani pani.Verovatno su na to mislili oni iz PSS kada su rekli sada mi molimo vas da dođete na polaganje a posle ćete vi moliti nas.
Drumovi će poželeti Turaka a Turaka nigde biti neće.![]()

bukvalno ga pitaj(tog Duska) za cega koji moj on prima platu tamoJa s ove strane Dunava ne znam nikog da je uplatio
Drugo, totalna neobaveštenost, vidiš da poljoprivredna služba opštine Grocka nema pojma šta, kada i kako![]()

Ima i takvih.Pa ja iskreno neznam nikog u blizni da nije uplatio polaganje