Darko Dren
Član
Kupio je skoro brat moj u Agrotrade 11.700 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas namontiran razvodnik i sve je OK.Jako los razvodnik. Imao sam takav . Pretpostavljam da je proizvodnja Pazova ,Indjija. Nista se nastimati nemoze
Zadržava.UPravo u kosmosu sam uzeo i ja ,kasnije skinuo i uzo AM.
Jel zadrazava isti pritisak ako iskljucis 1 ili 2 grane? Jel zadrzava isti pritisak ako das veci gas?
Vidis moze biti , to mi se desava na 10m grane , pumpa 105L a dizne dvojke koristimTo što ti opisuješ nije zbog regulatora već zbog toga što pumpa ima velik protok a grane mali. Taj slučaj imam ja - pumpa 105l a grane 8m sa trojkama diznama. Mnogo veći deo protoka iz pumpe ide u preliv nego na11 grane, pa se zbog toga zatvaranje jednog segmenta grana (imam tri segmenta) minimalno odražava na pritisak. Al' da je pumpa od 65l onda bi druga priča bila...
Rucka ispod slavine je za ispustanje vode. Interesuje me ova izmedju te slavine i filtera.Rucka je za ispustanje vode.
A usisava vodu kad prikopcas crevo. Skines taj zuti cep i montiras crevo. Taj zuti cep potiskuje iglu da bi mogla da prska,kad skines cep nema prskanja,onda samo usisava
Imaš to da kupiš u svakoj prodavnici gde ima novih AM. Nastavak na navoj ispod žutog čepa.. I onda na to ide crevo. Oko 500din je bio kada sam uzimao.Znaci da trazim takav reducir umesto cepa ?
Imas u Agrotrade-u taj reducir za crevo.Rucka ispod slavine je za ispustanje vode. Interesuje me ova izmedju te slavine i filtera.
Za cep znam kad skinem da ostane igla i mogu sito da izvadim a da ne iscuri voda.
Znaci da trazim takav reducir umesto cepa ?