oldtimer
Član
da li neko zna kako se steluju one stare Moravine prskalice, sa lancima na krilima?
Sta god da uradim baca mi max 100l vode/kj!!!
Sta god da uradim baca mi max 100l vode/kj!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ta rucica crna ti sluzi da smanji pritisak kada mesas tecnost i sipas sredstva u polozaju ka buretu pritisak je mnogo manji i ako ti stalno tako stoji onda je to razlog samo promeni polozaj i povuci rucicu ka traktoru a crveni cep kao sto kazes je u stvari ventil cijim okretanjem se steluje pritisak prvo probaj ovo pa ako nije onda rasturaj pumpuoldtimer je napisao(la):dizne sam uzeo nove, iste kao sto su bile.Preliv nas mesacu sam skroz zatvorio(ako mislis na ono debelo crevo koje vracavisak vode),a za pumpu vec nisam siguran!
Interesuje me kako se rukuje sa onim crvenim cepom sto unutra ima oprugu, i onom rucicom crnom, koja kako kontam regulise upravo taj preliv!
Ima li neko neki predlog ?dicki je napisao(la):Imt 577@ Ako se postavi jedna bolcna na ram prskalice i na nju se montiraju krila[na pr. uvek napeta desno uz pomoc jedne jace opruge]onda bi verovatno uz pomoc jednog hidr.klipa i komande za njega moglo da se izvide.I ja sam nesto o tome razmisljao.Ima li jos nekih ideja matematicki i funkcionalno prihvatljivih?