Druškan
Član
Nije to strasno, a i odziv je dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrati se na stranicu 339 ove teme, stavljao sam slike i ja i kolega Wincester.Pošto ne mogu Edit, ako bi neko bio ljubazan, pa da uslika kako je taj klip montiran. Pošto koliko sam video ide oprugu, izmedju klipnjace i donjeg postolja od prskalice.
Skinuo sam razvodnik sa Agromehanikine prskalice preko zime, mislim da je stajao naopako u kutiji. Kad sam ga montirao na prskalicu skazaljka na manometru stoji na nuli, ima li mu spasa ili da kupujem odmh drugi?
Pisao sam skoro kako sam kupio novi manometar na AM 440 i ništa ne mrda u radu.Neko mi je ovde dao savet da vidim kakve su membeane, a jedan forumaš,svaka mu dala,da u radu odvrnem jedan krug.Uradim ja to danas i ono proradilo.Stoji kazaljka na 2 bara,jel to malo?Primetim da kad onaj regulator vazduha malo pokrenem ka zavrtanju,poćne da raste pritisak.Kako da se ponašam?
a jedan forumaš,svaka mu dala,da u radu odvrnem jedan krug.