paorpaor
Član
Moze sa tim satom. Mi smo takonradili pre 10 godina i veoma je precizan. Ako imate android telefone skinite aplikaciju lechlerovu imate sve na gotovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ostavi istu brzinu i obrtaje,po tablici ides na 6kmh,samo smanji pritisak i prvo proveri samo sa vodomGoran G. ok da smanjim pritisak na 3 bara. A kojom brzinom i na koliko obrtaja da idem? Sve je u redu da sa manje vode i dozom za ha koncentracija je mnogo jača nego kad je ja prskam sa punom prskalicom vode.
kupi nove trojke ;za vetar;Kod mene vise trosi vode ratarska prskalica u odnosu na proracun Lechlera, verovatno su se malo potrosile dizne, pa su rupice vece?
Рабаџија, како си задовољана са прскалицом, ја такође планирам да узмем Биардзки па ме интересује како се Беларус понаша са њом. Којом брзином возиш и на колико обртаја и колико јутара ( хектара) опрскаш са пуним резервоаром? Такође ме интересује да ли би Беларус могао да носи и ради са таквом истом од 1000л ношеном, пошто се двоумим око избора од 800 и 1000 литара. Поздрав и нек те добро служи
Moze da nosi od 1000l bez problema
- - - - - - - - - -
Pre neki dan sam sa 660l oprskao 9kj
Kod mene vise trosi vode ratarska prskalica u odnosu na proracun Lechlera, verovatno su se malo potrosile dizne, pa su rupice vece?
Ili su se potrosile ili sto kaze Dukej laze manometar.Ja bukvalno njivu izmerim sa Leclerom.Kod mene vise trosi vode ratarska prskalica u odnosu na proracun Lechlera, verovatno su se malo potrosile dizne, pa su rupice vece?
Zato se sad muči ferguson sa njom. Vidi der ti kod tebe u selu, ima li još koja takva? Neka se i moj ferdža malo pomuči
Po preporukama proizvodjača idu od 1-8bara,ja ih koristim od 1(kad jaako duva vetar ) oko 2 kad malo duvaDo sada sam koristio ID 0.3 dizne na 5 bar, kupio sam IDK 0,3mm , na koliko da smanjim pritisak, ako treba, da ostane sve isto. I brzina i obrtaj i kolicina vode. Hvala
Meni prosle nedelje otisli i obrtomer i pinjon na 560, imas neku preporuku koji brzinomer kupiti, vidim da su neku stavljali ona cuda za bicikle, vred li se cimati sa tim?Brzinomer kupite kolega
Odlicno uradjeno, stavi jos slika i video ako imas, sigurno ce nekom pomoci na ideji i realizaciji slicnih stvari. Kakva je komanda u traktoru?