danger
Član
Evo jedna u borbi protiv sjajnika.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zeljko Šašic,je l?...place i tuguje aaa place i tuguje........
Zato se sad muči ferguson sa njom. Vidi der ti kod tebe u selu, ima li još koja takva? Neka se i moj ferdža malo pomuči
- - - - - - - - - -
Kako se direktno sa mobitela stavljaju slike..?? Hvala unaprid... jer nikako neuspjevam
Stefi ja imam isti komplet. 539 i morava. Kod mene su trojke a na njima treba da pise 03. Ja je napunim punu i idem prvom brzom na 1500 obrtaja i isteram ceo ha. Pritisak u pumpu napumpam rucnom pumpom na 1, 5 i onda mi je na manometru oko 6 i ide mi lepo. E sad mozda je ovo pogresno.ali meni je ok. Sad neka neko grudi kaze sta misli i kako je dobro.
Рабаџија, како си задовољана са прскалицом, ја такође планирам да узмем Биардзки па ме интересује како се Беларус понаша са њом. Којом брзином возиш и на колико обртаја и колико јутара ( хектара) опрскаш са пуним резервоаром? Такође ме интересује да ли би Беларус могао да носи и ради са таквом истом од 1000л ношеном, пошто се двоумим око избора од 800 и 1000 литара. Поздрав и нек те добро служи800 L , 15m radni zahvat, 1700 evrica bez kardana
Mindjušar ti si stvarno neki šaljivdžija.